Riješite probleme

Svaki čovjek ima neki svoj problem koji “vuče” duže ili kraće u životu dok se ne pojavi pravo rješenje.

Bilo da su u pitanju zdravstveni problemi, finansijski ili generalno problemi sa ličnom neispunjenošću i nezadovoljstvom odnosno nezadovoljstvom ljubavlju prema sebi i drugima, svakom je njegov problem najveći i u tom trenutku najbitniji.

Ukoliko malo bolje istražite našu stranicu mogli biste zaključiti da bi možda upravo BONI PLANT mogao biti prvi korak ka rješavanju nekih od vaših problema.

ISCRPLJUJE VAS DUGOTRAJNO ČIŠĆENJE?

Ako vam možda čišćenje po domu i oko doma oduzima vrijeme i energiju, a pri tom na neki način stvara i određenu dozu straha za zdravlje vaših ukućana i kućnih ljubimaca zbog sredstava za čišćenje koja sadrže visok nivo štetnih hemikalija, a posebno vas nervira nošenje zaštitnih rukavica, onda biste rješenje za vaš problem mogli pronaći u okviru naše kolekcije za domaćinstvo – OMNIA.

U okviru ove kolekcije pronaći ćete rješenje za jednostavno čišćenje u kuhinji i kupatilu, brzo i lagano skidanje masnoće i kamenca, čišćenje nakita, sjaj svih staklenih i drvenih površina, miris i mekoću vaše odjeće, skidanje svih vrsta fleka sa odjeće, namještaja i tepiha, njegu predmeta od kože, kao i potpunu dezinfekciju kupaone, a sve to uz neopisive i opuštajuće mirise ljekovitog bilja sa STARE PLANINE.

Djelotvorni prirodni proizvodi ove kolekcije namijenjeni su za čišćenje po domu, oko doma i automobila. Ekološki, potpuno biorazgradivi, neškodljivi po zdravlje ljudi, kućnih ljubimaca i biljaka. Prilikom korišćenja ovih proizvoda nisu potrebne zaštitne rukavice, maske i druga zaštitna oprema. Za sjajno, čisto i mirisno domaćinstvo uz istovremenu njegu kože ruku na bazi ljekovitog bilja.

PROBLEMI SA KOSOM I VLASIŠTEM?

Ako imate problema uopšteno sa kosom i kožom glave, odnosno peruti, svrabom glave, masnom ili suvom kosom, oblikovanjem kose ili njenom kvalitetnom njegom i zdravim prirodnim održavanjem, onda biste rješenje za svoj problem mogli pronaći u okviru naše kolekcije za njegu kose – LOTIS.

Proizvodi bazirani na ljekovitom bilju, biljnim uljima, pantenolu, medu i drugim hranjivim supstancama koje vraćaju kosi njen prirodan i zdrav izgled.

RAZLIČITI PROBLEMI SA KOŽOM?

Ako imate zdravstvenih problema sa kožom, ispucalim i suhim petama, laktovima, ožiljcima, opekotinama, hrapavom i suhom kožom, neugodnim mirisom nogu ili neugodnim zadahom, celulitom, bolnim ili natečenim venama, kao i neugodnim mirisom tijela pri znojenju, onda biste rješenje za vaš problem mogli pronaći u okviru kolekcije za njegu tijela – HYDRA.

U BONI PLANTU smo razvili proizvode za čišćenje, njegu, zaštitu i hidrataciju tijela, a njihove formule su nježne i sadrže ekstrakte ljekovitog bilja, biljne voskove, med, eterična ulja.

Proizvode iz ove kolekcije preporučujemo svima koji žele da im koža bude mekana i glatka, onima koji žele da odagnaju bol, stres i napetost, da smanje celulit, da se njeguju u toku trudnoće.

PROBLEMI SA LICEM?

Ako je vaš problem vezan za održavanje kože lica, bore, prve znake starenja, masnu kožu, ili suhu i beživotnu kožu, onda biste rješenje za vaš problem mogli pronaći  u okviru kolekcije za njegu lica – SOLIS.

Kolekcija Solis je kolekcija za ljepotu koja uključuje ogromnu snagu prirodnih elemenata za zadovoljenje potreba kože. Kolekcijom Solis kožu snabdijevate osnovnim hranjivim sastojcima na mjestima gdje i kada su koži najviše potrebni što daje vidljive rezultate. Proizvodi iz ove kolekcije djeluju dubinski i njihovo dejstvo veoma brzo postaje očigledno.

BRINETE O LIČNOM ZDRAVLJU KAO I O ZDRAVLJU VAŠIH BLIŽNJIH?

Ukoliko brinete o zdravlju vas i vase porodice, onda su BONI PLANT prirodni proizvodi pravi izbor jer svi naši proizvodi su potpuno prirodni i bez ikakvih štetnih hemikalija opasnih po zdravlje.
To važi kako za preparate za njegu kose i kože, tako i za proizvode za čišćenje! Iako imaju toliko snažno dejstvo kojim otklanjaju prljavštinu, masnoću i kamenac, mnogi naši kupci svjedoče i tome da su proizvodi za domaćinstvo takođe idealno rješenje za probleme sa kožom.

Ovo su samo neka od iskustava i preporuka za korišćenje naših proizvoda u rješavanju različitih problema:

→ Sinusi – perite lice 2 x dnevno sa ABS (ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN), izmasirajte frontalne i čeone sinuse, namažite porodičnom kremom i zatim štapićem za uši ubacite porodičnu kremu u sinuse. Za 5 dana doživjećete potpuno olakšanje, upaljeni sinusi će se očistiti i donijeti ozdravljenje.

→ Štitna žlijezda – mazanjem predjela na vratu ispod štitne žlijezde ANTICELULIT GELOM vremenom otklanjate čvoriće na štitnoj žlijezdi, ista procedura je i za dojke.

→ Bradavice – uradite piling sa PASTOM ZA DOMAĆINSTVO i mažite GALANT KREMOM.

→ Kurije oči – perite noge ABS sapunom i mažite mjesta kurijih očiju sa SANITAR GELOM sve dok potpuno ne nestanu.

→ Dekubitus rane – operite ranu ABS sapunom, mažite PORODIČNOM KREMOM u koju ste ubacili 1 kap ABS sapuna i promješali.

→ Psorijaza – PASTU ZA DOMAĆINSTVO namažite na psorijazom uništene predjele kože i ostavite 3 minute da djeluje, zatim operite i namažite PORODIČNOM KREMOM.

→ PORODIČNA KREMA – odlično pomaže pri uklanjanju problema sa konjuktivitisom, upalom sinusa, hemoroida, pomaže pri uklanjanju raznih problema koje imaju žene

Više o djelotvornosti i sastavu naših proizvoda kao i iskustvima naših kupaca možete saznati na:

KOLEKCIJA ZA DOMAĆINSTVO – OMNIA

KOLEKCIJA ZA NJEGU KOSE – LOTIS

KOLEKCIJA ZA NJEGU TIJELA – HYDRA

KOLEKCIJA ZA NJEGU LICA – SOLIS

UTISCI KORISNIKA

LJEKOVITO BILJE

DOBRO BI VAM DOŠLA I DODATNA ZARADA?

Ukoliko već imate stalni posao i zadovoljni ste uslovima u kojim radite, ali voljeli biste da imate i neki vid dodatne zarade koja bi vam svakako dobro došla (posebno pred kraj mjeseca), onda bi rješenje za vaš problem mogli pronaći kroz prodaju u BONI PLANT-u.
Pored toga što za vas i vašu ličnu upotrebu kupujete proizvode po mnogo jeftinijim cijenama, BONI PLANT nudi i mogućnost zarade od 33% po svakom preporučenom proizvodu.

Više o tome na: ZARADA OD PRODAJE

NEZAPOSLENI STE ILI STE NEZADOVOLJNI USLOVIMA NA POSLU?

Ukoliko ste bez posla, ili ste možda nezadovoljni trenutnim radnim mjestom, osjećate da vas izrabljuju i ne cijene vas kao osobu, ne cijene vaš trud i rad, nemate dovoljno slobodnog vremena, želite više novca, želite posao bez šefa, želite život bez stresa, imate san o novom stilu življenja, onda bi rješenje za vaš problem mogli pronaći kroz saradništvo u BONI PLANT-u.

BONI PLANT vam nudi mogućnost da postanete preduzetnik koji ima svoj biznis bez ograničenja zarade! Visina zarade zavisi samo od vas!

Više o tome možete saznati ovdje:  POSAO I ZARADA

OSJEĆATE SE OBESHRABRENO, NEISPUNJENO I NEZADOVOLJNO?

Ukoliko su vaši problemi vezani za osjećaj nezadovoljstva, neispunjenosti, želje za ljubavlju i pažnjom onda biste rješenje za takav problem možda mogli pronaći upravo između ostalog i kroz istraživanje BONI PLANT proizvoda, potom njihovu primjenu, kao i preporuku dragim ljudima.

Sam proces istraživanja o ideji i nastanku BONI PLANT proizvoda usmjerava nas ka prirodi odnosno okretanju ka samom sebi prije svega. Možda ćete biti podstaknuti da više vremena provedete u šumi, parku, livadici, uz rijeku ili jednostavno da više pažnje posvećujete svakoj biljki, životinji kao i samoj smjeni godišnjih doba, odnosno dana i noći.
Sve to pospješuje osjećaj smirenosti i spokoja, tihe radosti i zadovoljstva postojanja.

Ukazujući svojim prijateljima, partneru, djeci ili unucima na te svakodnevne “sitnice” darova prirode kojima smo okruženi postepeno se širi svijest o značaju životne sredine uz istovremeno produbljivanje i njegu odnosa sa vašim bližnjima. To svakako rađa osjećaj zadovoljstva i topline.

Primjenom BONI PLANT prirodnih i ekoloških proizvoda vi prije svega sami sebi pokazujete da vodite računa kako o vašem ličnom zdravlju i njezi, tako i o zdravlju vaših bližnjih i prirodne sredine što utiče na rađanje prijatnog osjećaja i pokreće pozitivne vibracije koje se odražavaju na sve oblasti vašeg života

Kroz preporuku BONI PLANT proizvoda dragim ljudima, vi pokazujete da vam je stalo do njih, da želite pomoći u rješavanju i njihovih problema, vaša pažnja i ljubav prema njima postaju očigledni.
Ljubav je uvijek ta koja liječi – SVE! Ljubav je najsnažnija i najčistija emocija, ona je naša suština i esencija svakog čovjeka. Ako budimo, njegujemo i razvijamo ljubav prema sebi, ljubav prema dragim ljudima, kao i ljubav prema našoj planeti, mi se jednostavno moramo osjećati dobro, izgledati odlično i svojom pozitivnošću obasjavati i živote drugih.

Više o tome na LJUBAV I PORODICA

Ukoliko i vi imate neki konkretan problem koji ste riješili upotrebom prirodnih proizvoda, a da ga nismo ovdje pomenuli, možete nam se slobodno javiti putem facebook stranice: „Boni Plant Planet – oficijalna stranica“ i vaše iskustvo podijeliti sa svima nama. Možda još neko ima sličan problem i upravo vaše iskustvo mu bude od velike pomoći.