Ekonomičnost

Osim što su potpuno prirodni, biorazgradivi i zdravi kako za čovjeka tako i za prirodnu okolinu, BONI PLANT proizvodi su i izuzetno ekonomični!
Napravljeni su na bazi ljekovitog bilja sa veoma snažnim dejstvom pa je dovoljna veoma mala količina proizvoda da bi se postigao snažan povoljan efekat.
Pored toga, veliki broj BONI PLANT proizvoda napravljen je u vidu koncentrata što znači da se miješa sa vodom u različitim omjerima.

kolekcija-za-domacinsto-boniplant

Ovo se prije svega odnosi na proizvode KOLEKCIJE ZA DOMAĆINSTVO.
Tako npr:

  • KONCENTRAT ZA STAKLO se miješa odnosno rastvara sa vodom u omjeru 1:3 (1 mjera koncentrata i 3 mjere vode). To znači da se iz pakovanja od pola litre koncentrata dobije zapravo oko 2 litre deterdženta za staklo, drvene i keramičke površine.
  • UNIVERZALNI KONCENTRAT se rastvara sa vodom u različitim omjerima zavisno od namjene čišćenja.
    Za čišćenje nakita pravi se rastvor u omjeru 1:5 (1 mjera koncentrata i 5 mjera vode). Znači da se od pola litre koncentrata dobija oko 3 litre sredstva za čišćenje nakita.
    Za pranje motora automobila i drugih jako zaprljanih površina koristi se rastvor 1:3 (1 mjera koncentrata i 3 mjere vode).
    Za pranje stakla i posuđa, čišćenje porcelana, keramike i slično koristi se rastvor 1:8 (1 mjera koncentrata i 8 mjera vode). Dakle od pola litre čistog koncentrata zapravo se dobija oko 4 litre sredstva za čišćenje.
    Itd….
  • KONCENTRAT ZA POSUĐE se rastvara sa vodom u omjeru 1:10 (1 mjera koncentrata i 10 mjera vode). Dakle od pola litre koncentrata zapravo se dobija oko 5 litara deterdženta za suđe.
  • KONCENTRAT ZA TEPIHE ukoliko je riječ o ručnom pranju priprema se u rastvoru od 10ml koncentrata koji se miješa sa 2 litre vode. Kada je riječ o mašinskom pranju onda se 50ml koncentrata sipa u 10 litara vode.

 

zarada-posaoodkuce-boniplant

Dakle od jako male količine BONI PLANT proizvoda dobijaju se velike i efikasne količine različitih sredstava za čišćenje što ih čini izuzetno ekonomičnim.
Iskustva dosadašnjih korisnika su da kada jednom kupe neke od BONI PLANT proizvoda oni im traju jako dugo.

Kada uzmemo u obzir sam proces nastanka ovih proizvoda i veće troškove zbog korišćenja specijalne tehnologije u skladu sa ekološkim standardima, te da mi u BONI PLANT kompaniji proizvodimo u manjim serijama (zavisno od narudžbi i uopšteno tražnje) pri čemu su nam proizvodi uvijek svježi, može se zaključiti da su cijene proizvoda veoma povoljne i približne cijenama konkurenata iz ove oblasti.

Sve BONI PLANT prirodne proizvode možete kupovati po 33% nižim cijenama ukoliko ste član BONI PLANT-a. Svi koji žele više informacija o učlanjenju mogu nam se javiti putem naše Facebook stranice: „Boni Plant Planet – oficijalna stranica“.