Postovi

JESENJE PRIPREME

Neke od priprema za hladnije dane koje donosi zima počinju već krajem ljeta a kako temperature postaju niže i vazduh svježiji i ove pripreme postaju veće i značajnije.
Zimnice su uglavnom već spremne i smještene na hladnija i tamnija mjesta, a odmah poslije hrane na red dolaze odjeća i prostor. U ormarima sada glavne police zauzimaju tople majice i mekani džemperi a svaka velika priprema zahtjeva i detaljnije čišćenje našeg doma.

U zatvorenim prostorijama ljudi će od sada provoditi više vremena i zato je potrebno voditi računa o održavanju čistoće u skladu sa prirodnom svježinom i mirisima bez štetnih ispraravanja.

Čisteći prostor u kojem boravimo istovremeno doprinosimo zdravlju naših ukućana ali i stvaranju opšte harmonije i zadovoljstva u našem domu.
Jesen je idealno vrijeme da se pripremimo za nadolazeću zimu i promjene.

Očistimo detaljno prozore, ogledala, ekrane, ormare i sve drvene površine… Učinimo naša kupatila čistim i sjajnim! Ne zaboravimo čak ni fuge između pločica… Očistimo detaljno kuhinju, i preperimo čak i posuđe koje rijetko koristimo. Obratimo pažnju na tepihe i tapacirani namještaj, a ne zaboravimo očistiti i osvježiti toplu odjeću i obuću koju pripremamo za zimu. Obavezno operimo zavjese i time unesimo predivne prirodne mirise u naš dom.

BONI PLANT PREPORUČUJE:

 • Za pranje prozora, ogledala, brisanje ekrana i svih drvenih površina

  tu je KONCENTRAT ZA STAKLO na bazi bosiljka. Nakon čišćenja veliki broj naših kupaca voli isprskati vazduh ovim koncentratom te tako unijeti svježinu i miris bosiljka u prostorije (posebno prije spavanja) uz istovremenu dezinfekciju vazduha.

 • Za pranje zavjesa

tu je UNIVERZALNI KONCENTRAT koji će u kombinaciji sa prirodnim omekšivačima osim bjeline unijeti i prijatne mirise u Vaš dom. U zavisnosti od toga šta najviše volite možete uživati u mirisu
ELEGANT FEEL koji je kombinacija parfema, prijatan i autentičan,
-potom mirisu JASMIN koji je prefinjen, privlačan, jednostavan ili
-mirisu LAVANDE koji umiruje i opušta.

 • Za čistoću i sjaj kupatila 

tu je prirodni SANITAR bez štetnih isparavanja koji možete upotrebljavati bez zaštitnih rukavica jer je napravljen po originalnoj recepturi za svakog ko misli na sebe i svoje bližnje – u skladu sa prirodom i zdravljem. Vaše kupatilo uz dezinfekciju može da odiše svježinom i mirisima bora, lavande ili okeana.

 • Fuge između pločica

Ukoliko probleme stvaraju prljave fuge između pločica tu je PASTA ZA DOMAĆINSTVO koja će prema dosadašnjim iskustvima naših kupaca vaše pločice i njihove fuge učitniti potpuno čistima. Takođe ova pasta je odlično rješenje za skidanje tvrdokorne masnoće u rernama, skidanje kamenca po česmama i sudoperu, kao i za čišćenje unutrašnjosti frižidera.

Kakve rezultate daje ova pasta pogledajte OVDJE

 • Kuhinja i posuđe

Detaljno čišćenje kuhinje i šporeta lakše je uz SJAJ ABRAZIV.

Kako se približva vrijeme praznika i zdravica – provjerite da li su Vaše svečane čaše i posebno posuđe savršeno izglancani… Preperite nabrzinu vinske čaše, escajg i svečano posuđe KONCENTRATOM ZA SUĐE pri čemu Vam je za visoki sjaj dovoljna samo hladna voda i to bez brisanja krpom.

 • Tepisi i tapacirani namještaj

Kada na red dođu tepisi, kauči, uglovnice, kreveti i ostali tapacirani namještaj tu je naš KONCENTRAT ZA TEPIHE. Njega takođe preporučujemo za čišćenje kaputa kojeg je nakon čišćenja potrebno jednostavno samo iščetkati.

 • Stare fleke na odjeći

Ako ste na odjeći primjetili čudne fleke koje se nisu dale isprati proljetos – pokušajte problem riješiti uz KONCENTRAT ZA FLEKE pri čemu biste se mogli oduševiti rezultatom u roku od samo 15 minuta.

 • Za zaštitu obuće i odjeće

Kiša i snijeg donose mnogo vode na obući koju je potrebno kvalitetno pripremiti da bi trajala i izgledala novo što duže. Zbog toga tu je naša GALANT KREMA koja sadrži voskove za poliranje, a obuću, jakne ili torbe od prirodne ili vještačke kože čini zaštićenim i otpornim u dodiru sa vodom i prljavštinom, kao i od nagrizanja kada se so na ulicama pomiješa sa snijegom. Ova krema je odlična i za Vašu kožnu galanteriju u kući ili stanu jer će joj pružiti visoki sjaj.

 • Za čišćenje podova

-najbolje rješenje bi bio naš UNIVERZALNI KONCENTRAT koji će im pružiti sjaj i prijatan miris o kojem su do sada mnogi naši kupci pričali.

Osim toga Univerzalni koncentrat možete iskoristiti i za čišćenje Vašeg automobila prije i tokom zime.

Posmatrajmo prirodu i znakove koje nam šalje… U jesen priroda odbacuje sve istrošeno i sve što joj više nije potrebno da bi se pripremila i oslobodila mjesto za ono novo, zdravo i korisno.

Oslobodimo i mi naše domove od svih nepotrebnih stvari i očistimo ih unoseći u njih mirise i svježinu koju nam daruje sama priroda kroz ekološke proizvode koji gode zdravlju vaših ukućana.

Dakle, najbolje bi bilo iz kuće izbaciti sve gotovo potrošene ili oštećene stvari, kao i ono što generalno ne upotrebljavate – time osim što stvarate više prostora u Vašem domu ujedno doprinosite i poboljšanju životne energije uopšte.

Čovjek je često nezadovoljan i uvijek teži ka nečem boljem ali istovremeno veže se za stare stvari, ljude i događaje koji ih ispunjavaju neprijatnim osjećanjima…
Ono novo i dobro nema gdje da dođe jer ovo staro zauzima svo mjesto.
Zato odlučite – očistite sebe i sve oko sebe! Otarasite se starih stvari, uspomena koje vas ne raduju, bilo kakvog kontakta sa ljudima koji vam crpe energiju, prestanite vrtiti u glavi događaje koji su vas povrijedili, prestanite pričati o osobama koje su vas razočarale…
 
 Očistite svoju energiju od svake nečistoće, a simbolično očistite i vaše domove od svake prljavštine i oslobodite ih od nepotrebnih stvari – napravite prostor za nešto novo, korisno, zdravo i dobro.
 
🍁 Pozna jesen je… Vrijeme je…

Osim priprema u kući za hladne zimske dane potrebno je pripremiti kožu, a posebno kožu ruku za šta Vam na raspolaganju stoji pregršt proizvoda iz naše kolekcije HYDRA. Osim toga i koža lica je stalno izložena vremenskim promjenama kojima se najbolje možete prilagoditi uz proizvode iz kolekcije SOLIS. Dame, ne zaboravite zaštititi i njegovati kosu pri čemu najbolja rješenja možete pronaći u okviru kolekcije LOTIS.

Posmatrajte kako se priroda priprema za zimu i zastanite malo jednostavno uživajući u trenutku…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *