Postovi

NOVA GODINA – NOVA POBOLJŠANJA U BONI PLANT-U

Nova godina je na samom početku, a i BONI PLANT počinje sa dodavanjem novih kvalitetnih sastojaka!

👉Ljubitelje hijaluronskih krema zasigurno će obradovati vijest da naši tehnolozi rade na njihovom dodatnom poboljšanju koje će donijeti i 𝐧𝐨𝐯𝐢 𝐦𝐢𝐫𝐢𝐬 ovim kremama.

👉 U dnevnu kremu sa hijaluronom, uz hijaluronsku kiselinu, aloje veru, jojobu i neven od sada dodajemo 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗘 kao i posebnu 𝗯𝗶𝗹𝗷𝗸𝘂 𝗠𝗢𝗥𝗜𝗡𝗚𝗔 koja djeluje umirujuće naročito kod osjetljive kože.

Moringa je fantastična biljka u kozmetici jer:
🌿 𝘂𝗸𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗯𝘂𝗯𝘂𝗹𝗷𝗶𝗰𝗲 i sprečava da se ponovo pojave,
🌿 pomaže da se 𝘂𝗸𝗹𝗼𝗻𝗲 𝗺𝗶𝘁𝗲𝘀𝗲𝗿𝗶 𝗶 𝗺𝗿𝗹𝗷𝗲,
🌿 čisti kožu,
🌿 uravnotežuje izlučivanje masnoća
🌿 otklanja znakove umora
🌿 sprečava opuštanje mišića lica,
🌿 pomaže pri 𝘂𝗸𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮𝗻𝗷𝘂 𝗯𝗼𝗿𝗮 usljed umora, stresa, godina, genetike.

😊 Prija kako 𝗺𝗹𝗮đ𝗼𝗷 𝗽𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗰𝗶𝗷𝗶 koja obično ima problema sa aknama, tako i 𝘀𝘁𝗮𝗿𝗶𝗷𝗼𝗷 koja ima probleme sa umornom kožom i pojavom bora.

😊 Ponosno pokažite svoje lice, uživajte u njemu sa samopouzdanjem i zadovoljstvom…

Više o našim kremama sa hijaluronom možete saznati klikom na:

 

 

                                       MORINGA

“Drvo života, nikad umiruće, čudesno drvo, zeleno zlato, čudotvorna biljka, mega izvor vitamina i proteina…”

Ovo su neki od naziva na koje ćete zasigurno naići ako krenete istraživati ljekovitu biljku MORINGA a koji jasno ukazuju na njenu snagu i bogatstvo hranjivim materijama.

Naučnici kažu da je Moringa biljka sa najvećim brojem nutricijenata koja je do sada poznata čovječanstvu.  Do sada niko na svijetu još uvijek nije osmislio čak ni vještački dodatak ishrani koji bi se po svojim svojstvima približio Moringi.

„Naučno govoreći, Moringa nam zvuči kao neka magija. Može da ponovo izgradi slabe kosti, obogati anemičnu krv i još mnogo toga. Doktori je koriste za liječenje dijabetesa u Zapadnoj Africi i visokog krvnog pritiska u Indiji…

Dosadašnji izveštaji pokazuju da je Moringa pomogla ljudima kod anemije, anksioznosti, astme, artritisa, epilepsije i poremećaja štitne žlijezde.

Takođe pomaže kod bakterijskih, gljivičnih, virusnih i parazitiskih infekcija. Potom kod mitisera, nečistoća krvi, krvnog pritiska, bronhitisa, kijavice, kongestije (zastoj) u grudima, kolere, kolitisa, konjuktivitisa, kašlja, dijabetesa, dijareje, hidropsije (vodene bolesti), infekcije očiju i ušiju, groznice (vrućice), gonoreje, glavobolje, histerije, crevne gliste, žutice, malarije, bolova u zglobovima, bubuljica, štiti jetru, a odlična je pomoć i u trudnoći. Prema informacijama koje smo mogli pronaći ova biljka djelotvorna je kod laktacije, psorijaze, poremećaja disanja, skorbuta, pomankanja sjemena, kožnih infekcija, upale grla, bolnih (ranjivih) mjesta, uganuća, stomačnih ulcera (čireva), tuberkuloze, tumora, urinarnih poremećaja, rana…

Moringa poboljšava zdravlje mozga i kognitivnu funkciju, poboljšava pamćenje i mentalno zdravlje, zdravlje kostiju, imunitet, djelotvorna je i kod kardiovaskularnog zdravlja, zdravlja očiju, a ima i afrodizijski efekat. Takođe se dokazala kao tretman za Alchajmerovu bolest uz obećavajuće preliminarne rezultate.

Osim svega navedenog ovo “magično drvo” je takođe povezano sa pozitivnim efektima na rast funkcije kože i kose zbog čega se često koristi i u kozmetici.

U našim proizvodima je dakle možete pronaći kao novi sastojak HIJALURON DNEVNE KREME koja prija kako 𝗺𝗹𝗮đ𝗼𝗷 𝗽𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗰𝗶𝗷𝗶 koja obično ima problema sa aknama, tako i 𝘀𝘁𝗮𝗿𝗶𝗷𝗼𝗷 koja ima probleme sa umornom kožom i pojavom bora.

O ostalom ljekovitom bilju koje koristimo u našim potpuno prirodnim proizvodima možete pročitati ovdje – LJEKOVITO BILJE BONI PLANT-a

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *